
taikina:
5dl vettä
3/4 pkt hiivaa
2 tl suolaa
1 tl sokeria
8 dl vehnäjauhoja
1dl oliiviöljyä
vuokaan:
4rkl oliiviöljyä
2tl karkeaa suolaa
rosmariinia, timjamia, oliiveja
- Murenna hiiva kädenlämpöiseen veteen.
- Lisää kuivat aineet sekä öljy.
- Vaivaa taikinaa aineiden sekoittamisen jälkeen noin 5minuuttia.
- Voitele pellillä oleva leivinpaperi öljyllä.
- Levitä taikina pellille.
- Kohota puoli tuntia liinan alla, lämpimässä paikassa.
- Voitele varovasti kohonnut taikina öljyllä.
- Painele oliivit siihen.
- Ripottele yrtit ja karkea suola.
- Paista 225 asteessa 15 minuuttia
Bresaola salaatti
- salaatti sekoitus, esim. tuoreita salaatinlehtiä, rukolaa, lollorossoa, mini romainea.
- verkkomelonia
- kirsikkatomaatteja
- mozzarellaa
- salaatisiemensekoitus
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti