perjantai 22. helmikuuta 2013

Poromunakas

Blinien ylijääneistä aineista teimme seuraavana aamuna poromunakasta.


Munakasmassa:

4 kananmunaa (2munaa jäi yli edellisillan blinitaikinasta, kun keltuaisten erotusoperaatio meni pieleen ;)
1dl maitoa/smetanaa
1dl punaleima emmental juustoraastetta
suola, pippuri, persiljasilppu

"Täyte":

kylmäsavuporoa
3 perunaa siivuina
sipuli
suolakurkku


  1. Sekoita munakasmassan ainekset
  2. Pilko täytteen ainekset
  3. Kuullota voissa pannulla perunasiivuja ja sipulia 
  4. Lisää täytteen muut ainekset
  5. Kaada munakasmassa pannulle
  6. Paista miedolla lämmöllä kunnes munakas on hyytynyt (älä sekoita!)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti